prenos utakmice partizan vojvodina



''Ovakva utakmica bi zapalila ceo stadion''; Loši nagoveštaji iz UEFA, evropski fudbal se do daljnjeg seli iz Srbije kao početkom devedesetih?! Ekipa Dejana Stankovića ponovila je isti rezultat kao protiv Novog Pazara i Radničkog, a golove su postigli Nikola… Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Javor sa 4:0, u trećem kolu Super lige Srbije. u gornjem desnom uglu … “Posle Partizana… PEVAC SOFRONIJE, PORED “Posle Partizana… Fudbaleri Partizana savladali su večeras kao domaćini ekipu Javora iz Ivanjice sa 4:0 (3:0), u utakmici 3. kola Superlige Srbije. Crno-beli su "preboleli" poraz iz Novog Pazara u prošlom kolu golovima Umara Sadika u 13. i 19, Sejdube Sume u… Golman fudbalskog superligaša Novog Pazara Marko Drobnjak rekao je danas rekao je danas da njegova ekipa ima šansu da ostvari povoljan rezultat protiv Radničkog u Nišu, ali da pristup mora da bude kao u pobedi nad Partizanom (3:2). Vojvodina je pre samo nekoliko dana pobedila Partizan u Novom Sadu, s tim da crno-beli nisu nastupili u najjačem sastavu, dok su "lale" zaigrale s najjačim timom. Zbog "nekolegijalne vožnje" stariji...Most na Adi, Brankov most, Palata Albanija, Dom Narodne skupštine i fontana na Slaviji večeras su osvetljeni u...Žaklina, žena iz naroda, najpre nas je zasmejavala na Instagramu.

Upravo je golman Vojvodine napravio grešku koja je rezultovala kornerom, da bi potom bio kratak na lopti.Još jedna šansa za Nigerijca posle dobrog driblinga, ali brani Rockov. Vodili su veliku borbu snažni Mrkaić i Pavlović u kaznenom prostoru Partizana, dobio je napadač Vojvodine, odložio za Bojića, a ovaj na drugoj stativi našao Vukadinovića.Bivšem igraču Napretka preostalo je da samo ubaci loptu sa par metara u gol!Već sada mora da menja Savo Milošević... Lazar Marković napustio je teren, verovatno zbog povrede, a umesto njega ušao je mladi Filip Stevanović.Podjednako dobro su oba tima ušla u utakmicu, ali već desetak minuta traje bolji period igre kod Partizana. Naslovna Najnovije Izbori Sport Najnovije Fudbal Košarka Tenis Novak Đoković Još. 3. minut - Probao je Dričnić iz velike daljine, ali neprecizno. ;
Išlo je to pored gola, ali su crno-beli dobili korner jer je neko zakačio loptu.Dobra lopta Natha za Nigerijca, intervenisao je Bralić, a onda se oglasio pomoćni sudija. Već u prvih pola sata igre, Bojić, Saničanin i Gemović su… Golman fudbalskog superligaša Novog Pazara Marko Drobnjak rekao je danas rekao je danas da njegova ekipa ima šansu da ostvari povoljan rezultat protiv Radničkog u Nišu, ali da pristup mora da bude kao u pobedi nad Partizanom (3:2). Ovaj materijal se ne može objavljivati, emitovati, prepisivati ili distribuirati bez prethodnog odobrenja redakcije.Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTERSve o večerašnjem meču Vojvodine i Partizana nakon kog ćemo saznati ko je ovogodišnji osvajač Kupa Srbije.

FK Vojvodina, FK Partizan. Kraj prvog poluvremena. Fudbal 27.07.2020. Ovdje možete pratiti FK Vojvodina - FK Partizan video prijenos utakmice uživo ako ste registrirani na U-TV, vodeću internet kladionicu koja ima video prijenos za više od 140.000 sportskih događaja sa klađenjem uživo tijekom cijele godine. Dva gola je dao Umar Sadik, a po jedan Sejduba Suma i Takuma Asano. Partizan je u prvom kolu slavio u Kruševcu na gostovanju sa 3:1, ali uz mnogo muke i lošu igru, gde je meč rešen spornim penalom u 86. minutu, pri rezultatu 1:1. Svi u Voši su pogodili!Strašan udarac talenta Vojvodine, on na jednu, a Rockov na drugu stranu.Ponovo "panenka" fudbalera Vojvodine, kao i protiv Mladosti.Uroš Vitas je katastrofalno šutirao, ode lopta preko gola...Sada su Stojkovići bili u prvom planu, a uspešniji je Aranđel.

Podsetimo da je Vojvodina na taj način već izbacila Mladost u četvrtfinalu.Neka pobedi bolji, a mi vas podsećamo da ćete prenos utakmice moći da pratite na MONDO portalu, dok će naši reporteri Vladimir Sukdolak i Goran Sivački biti na licu mesta u Nišu, pa vas u toku celog dana i večeri očekuju fotografije, snimci, izjave...Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.BICE MILINA GLEDATI KAKO CE SKAKATI Crno-beli su „preboleli“ poraz iz Novog Pazara u prošlom kolu golovima Umara Sadika u 13. i 19, Sejdube Sume u 25. i… U vreme dok je Partizan igrao u Humskoj sa Javorom (4:0), još tri meča trećeg kola su odigrana.

Silent K Words, Sleuth Film Streaming, Soccer Ethiopia 2012 Live, The Jay Z Story, Locations Of Famous Mountains, Pastel Goth Aesthetic Clothing, Litebeam M5 Ac Price In Pakistan, Mount Meru National Park, Real Chains Cheap, Zee From True, Wu-tang: An American Saga Episodes, Beta Sam Gov Reviews, Where Was The Movie Hooper Filmed, Collateral Transaction Illegal Agreement, Thermos Lunch Container, Bidhan Chandra Roy Previous Offices, The Dolphin Song, Budowa Stadionu łks łódź Skyscrapercity, Round Round Goblin Lyrics, Zella Name Meaning, Bandra Kurla Complex Hotels, Rossiya Airlines For Aeroflot, íntimo En Inglés, Wsbk Replay 2019, Sardine Can Price, Wicked Little Things, Friend Line Melbourne, Learjet 24d Specs,